Срібний призер Олімпіади Сергій Куліш повернувся в Україну

Черкащанин Сергій Куліш після вдалого виступу на ХХХІ Олімпійських іграх повернувся в Україну. Сергій виборов срібну медаль Олімпіади в Ріо з кульової стрільби. Привітати призера в аеропорту «Бориспіль» прибули рідні й близькі, тренери та колеги-спортсмени, представники НОКУ, міської й обласної влади, журналісти.

Сергій Куліш був здивований такою кількістю зустрічаючих.

«Я не очікував такої кількості людей та камер, – зазначив він. – Але приємно, що мене зустрічають та підтримують».

Серед найближчих планів Сергій говорить, що хоче тиждень відіспатися, відпочити, і лише потім вирішити, чим займатися надалі.

«Ми знали, що Сергій здобуде медаль. І було неважливо яку – золоту, срібну чи бронзову. Головне – медаль. Інакше, він міг би розчаруватися в справі, якій присвятив більше 10 років життя», – розповідають батьки Сергія Світлана та Володимир Куліш.

Батьки вважають, що головною рисою, яка допомогла Сергієві досягти медалі – це його впертість, адже коли він щось вирішить, то наполегливо йде до своєї мети.

«Ми вірили в Сергія і очікували на такий результат на Олімпіаді, адже останні роки він демонстрував надзвичайно високі показники і був готовий представляти свої вміння на Олімпійських іграх», – зазначив голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда.

Зустрічали спортсмена і міністр молоді та спорту Ігор Жданов, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв. Анатолій Бондаренко пообіцяв нагородити Сергія пам’ятним знаком та грошовою винагородою або житлом. Костянтин Омаргалієв зазначив, що обласна влада придбає йому сучасну гвинтівку.

[Not a valid template]