Бажаємо олімпійцям Черкащини показати найкращі результати

Черкащину на Олімпіаді в Ріо представляють стрілок Сергій Куліш (Черкаси) та метальниця молота Наталія Золотухіна (Умань). Голова відділення НОК України в Черкаській області на ТРК «Рось» в програмі «На пульсі спорту» поділився сподіваннями на черкаських спортсменів.

«Спортсмени – люди забобонні, і говорити про медалі чи бажати «золота» в спортивному середовищі просто не прийнято. Але ми завжди вболіваємо за них та бажаємо продемонструвати максимальний результат, на який вони на цей момент здатні. Наші атлети пройшли нелегкий шлях до Олімпіади. Сергій Куліш протягом останнього року показував стабільні результати і ввійшов до чільної десятки у вправах, які виконує: стрільбі із трьох положень та із малокаліберної гвинтівки лежачи. Бажаю Сергієві, щоб він зібрався і продемонстрував свої найкращі здібності. Сподіваємось на український прапор над Ріо та мріємо почути Державний Гімн. Що стосується Наталії Золотухіної, то вона потрапила до збірної в останній момент, виконавши норматив буквально кілька місяців тому. Вона є третім номером в збірній. Проте тренерський штаб і експертна рада вирішили, що вона теж достойна брати учать в Олімпіаді. На її результат сподівання трохи меншого рівня, але бажаю, щоб сталося спортивне чудо, і Наталія всіх здивувала своїм результатом», – розповідає Андрій Більда.

Нагадаємо, відповідно до розкладу змагань, виступи черкаських олімпійців заплановані на 12 та 14 серпня. Кваліфікаційний раунд із метання молота серед жінок для Наталії Золотухіної відбудеться 12 серпня. Трансляція змагань триватиме із 20.20 до 23.25. У Сергія Куліша заплановані два кваліфікаційні раунди разом із фіналом. Змагання зі стрільби кульової (гвинтівка, 50 метрів) відбудуться 12 та 14 серпня із 09.00 до 14.30.

13932896_1226115247406908_5189806127947898169_n