18 сімей із різних міст Черкащини стали учасниками змагань «Спортивна родина»

Обласні змагання «Спортивна родина» серед сімей, що виховують дітей з інвалідністю, пройшли в Смілі на Черкащині. Вони вже стали традиційними для цього міста. Така ініціатива залучила 18 родин, які випробовували свої спортивні сили та визначали кращого. Учасники завітали зі Сміли, Канева, Шполи та Смілянського району.
У кожній команді було про три учасники: батько, мати та дитина до 15 років. Вони всі брали активну участь у різноманітних естафетах, грі в дартс, розгадуванні загадок, тим самим демонструючи міцність, спритність, вправність, влучність та кмітливість.
За підсумками всіх етапів перемогу виборола родина Петренків (Канів), друге місце посіла родина Птухи (Канів), третє місце – у родини Тищенків (Сміла).
У перервах між конкурсами учасники продемонстрували і свої творчі здібності та долучилися до танцювальних розминок.
Співорганізаторами змагань стали відділення НОК України в Черкаській області та Черкаський регіональний центр із фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Тож переможці та призери були нагороджені грамотами та призами «Інваспорту», а всі учасники отримали подарунки від олімпійського осередку Черкащини.