Руханка на березі Дніпра: понад 200 студентів Черкаської медичної академії стали активними учасниками Олімпійського уроку #BеActive

Яскраво та рухливо провели Олімпійський урок для колективу Черкаської медичної академії. Енергійна руханка, відзначення найкращих спортсменів закладу, показові виступи з різних видів спорту та вітання від гостей – саме так пройшов захід у межах щорічного проєкту Європейської комісії – Європейського тижня спорту #BеActive.

Понад 200 студентів І-ІІІ курсів усіх спеціальностей та викладачі академії із натхненням долучилися до масової руханки, що відбулася на березі Дніпра в Черкасах, на пляжі «Казбетський».
Родзинкою Олімпійського уроку також стали показові виступи з бально-спортивних танців, боксу, боротьби, акробатики, художньої гімнастики, футболу та багатьох інших видів спорту.

Під час урочистої частини відбулося нагородження найкращих спортсменів академії.
Відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста вручив комплект м’ячів навчальному закладу й набір олімпійських подарунків, також долучився до відзначення спортсменів.