#OlympicLab у черкаській школі № 5: фехтувальниця Дар’я Науменко поспілкувалася з учнями

Черговий захід у межах Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та молоді #OlympicLab на Черкащині приймала Черкаська загальноосвітня школа № 5. Гостею заходу стала майстер спорту України, неодноразова переможниця обласних та всеукраїнських змагань із фехтування Дар’я Науменко. Вона поспілкувалася з учнями на тему «Олімпійські та загальнолюдські цінності».

До зустрічі долучилися понад 30 школярів. Вони разом зі спортсменкою обговорили, які цінності важливі як у звичайному житті, так і в спорті, чи дотримуються вони їх. Також Дар’я ознайомила присутніх із фехтуванням як видом спорту – розповіла про його особливості, про власний шлях у спорті, про здобутки та перешкоди, які доводилося долати.

Також школярі переглянули відеоролики про фехтування та про олімпійців – цьогорічних срібних призерів Олімпіади Іллю Ковтуна та Сергія Куліша.

Долучилися і до вікторини олімпійської тематики. Тож за правильні відповіді на питання та за цікаві запитання до Дар’ї учнів відділення НОК України в Черкаській області відзначало подарунками.
Крім того, навчальному закладу вручили комплект м’ячів для використання під час уроків фізичного виховання та позаурочних заходів.