Естафети та показові виступи: Олімпійський урок приймала черкаська школа № 18

Насичений Олімпійський тиждень у Черкаській спеціалізованій школі № 18 імені В’ячеслава Чорновола завершився різноплановим Олімпійським уроком. На подвір’ї навчального закладу школярі стали учасниками естафет, показових номерів, вітань та подарунків. Такий захід влаштували для учнів 9-х класів. Привітати їх з Олімпійським днем та заохотити займатися спортом та фізичною активністю до школи завітав Антон Скачков, перший заступник голови відділення НОК України в Черкаській області, дворазовий чемпіон та дворазовий срібний призер Паралімпійських ігор.

У межах Олімпійського дня відбулося урочисте винесення олімпійського прапора та факела під олімпійський гімн.
Команди змагалися в естафетах на швидкість, спритність та витривалість, демонструючи жагу до перемоги. За підсумками конкурсів І місце виборола команда 9-А класу, ІІ місце здобула команда 9-Е класу, ІІІ місце посіла команда 9-М класу. Їх відзначили олімпійськими подарунками.
У перервах між завданнями естафет присутні мали змогу переглянути виступи з художньої гімнастики. Відбулося й нагородження чотирьох учнів школи за їхні спортивні досягнення.
Загалом Олімпійський урок був активним, емоційним та спортивним.