У Черкасах привітали та відзначили учасників Паралімпійських ігор 2024

Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець зустрівся з призерами та учасниками Паралімпійських ігор, що нещодавно завершилися в Парижі. Вітання приймали паралімпійці Черкащини.
До заходу також долучилися заступник голови ОВА Олександр Шамрай, начальник управління в справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Іван Солодкий, відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста, перший заступний голови відділення Антон Скачков.
Обласна влада нагородила чемпіона Паралімпіади-2024 Владислава Єпіфанова та бронзових призерів Романа Данилюка та Максима Коваля грошовими сертифікатами. Учасників Дар’ю Котик, Олександра Дорошенка та Артема Манька відзначили Почесними грамотами Черкаської ОДА.
«Ми щоразу співпереживали та вболівали за всіх наших спортсменів. Як-то кажуть, Паралімпіада була «валідольною». Емоції переповнювали. Українські атлети показали рівень: сьоме місце в медальному заліку. І відзнаки черкащан – поміж них. Пишаємося!
Спортивні перемоги важливі для нашої країни. Кожна медаль – це ще одна нагода нагадати про Україну, її незламних людей із надпотужною волею», – зазначає Ігор Табурець.