Сергій Куліш став кращим спортсменом січня-2019

На Черкащині визначили кращого спортсмена та тренера січня 2019 року. Експертна комісія при відділенні Національного олімпійського комітету України в Черкаській області під час засідання обрала переможця за результатами змагань, які відбулися минулого місяця. На звання кращого претендували двоє спортсменів: черкаські стрілки Сергій Куліш та Дарія Шаріпова.
Вони обоє взяли участь у Відкритому зимовому чемпіонаті України зі стрільби кульової у приміщенні, де продемонстрували чудові результати. Сергій Куліш встановив рекорд України та виборов перше місце у вправі МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки 3 по 40 з положення лежачи, стоячи та з коліна), здобув перемогу у вправі МГ-9 (стрільба з малокаліберної гвинтівки: 60 пострілів з положення лежачи) та виборов «срібло» у вправі ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки: 60 пострілів з положення стоячи). Також він виборов перші командні місця у вправах МГ-9, МГ-6, ГП-6. Дарія Шаріпова у вправі МГ-9 стала чемпіонкою, у фіналі вправи МГ-6 виборола 1 місце. Також спортсменка виборола перші командні місця у вправах МГ-9, МГ-6 та четверте місце – у вправі ГП-6. За підсумками змагань Сергій Куліш набрав 380 очок, Дарія Шаріпова – 285 очок.
Комісія обрала Сергія Куліша кращим спортсменом січня-2019. Сергія та його тренера Наталію Чепурну відзначили подяками та грошовими преміями.