Роман Щербатюк визнаний кращим спортсменом листопада на Черкащині-2023

На Черкащині продовжують відзначати здобутки спортсменів на всеукраїнській та міжнародній арені в межах номінації «Кращий спортсмен місяця». За підсумками листопада на цю нагороду претендували три спортсмени: боксерки Кароліна Махно, Анастасія Ковальчук та кікбоксер Роман Щербатюк. Саме йому експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області віддала перемогу. Тож кращим спортсменом листопада на Черкащині-2023 став Роман Щербатюк.
Спортсмена та його тренера Юрія Зубова олімпійський осередок відзначить грошовою премією.

Детальніше про результати:
Заслужений майстер спорту України Роман Щербатюк став учасником чемпіонату світу з кікбоксингу WAKO, що проходив у місті Албуфейра (Португалія). Він виборов перемогу в розділі К1 +91 кг. Загалом набрав 3000 очок. Тренує спортсмена Юрій Зубов.

Майстер спорту України міжнародного класу Кароліна Махно взяла участь у чемпіонаті України з боксу, що відбувся у Львові 20–25 листопада. Спортсменка посіла переможне перше місце серед жінок у ваговій категорії до 75 кг. Її результат – 300 очок. Тренує Кароліну Андрій Мальований.

Майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Ковальчук також під час участі в чемпіонаті України з боксу у Львові здобула золото змагань серед жінок у ваговій категорії 54 кг. Результат – 300 очок. Тренер спортсменки – Віктор Петріченко.