Члени виконкому обговорили результати Олімпіади-2016

8 вересня відбулося засідання виконкому відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області. Члени виконкому обговорили, що вдалося черкаським спорсменам під час цьогорічної Олімпіади, які перепони існували, до чого потрібно прагнути та що здійснити, аби на Олімпійський іграх-2020 в Токіо здобути золото.

Члени виконкому відзначили, що готуватися до участі в Олімпіаді-2020 необхідно вже сьогодні. Насамперед варто визначити перелік перспективних спортсменів, які мають найбільше шансів та можливостей потрапити на Олімпійські ігри. І саме на них спрямувати максимум зусиль та фінансів, допомагаючи зі спортінвентарем, участю в міжнародних змаганнях, завдяки чому спорсмени здобуватимуть бали і зможуть отримати ліцензію.

Віктор Нагній, тренер Сергія Куліша, зазначив, що для розвитку кульової стрільби в Черкасах необхідно облаштувати новий великий тир. На сьогодні база тиру при школі № 26 не дозволяє розвивати цей напрямок, оскільки там лише 5 місця для стрільби на 50 метрів. Тренер запропонував створити такий тир на базі колишньої Тютюнової фабрики. Там можна було б облаштувати близько 60 таких робочих місць і проводити потім Чемпіонати України з цього виду спорту.

«Дуже хочеться, щоб медаль Сергія Куліша дала поштовх для розвитку кульової стрільби в Черкасах», – говорить тренер.

dsc_7898_786x524 dsc_7915_786x524