Черкащани завоювали нагороди на національних змаганнях «Ігри нескорених-2017»

Із 22 по 23 квітня місто Київ приймало національні змагання «Ігри нескорених-2017». 114 учасників боролися за перемогу із шести спортивних дисциплін, серед яких легка атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, велоспорт на шосе та веслування на тренажерах. Саме під час цих змагань формувалася збірна команда України, що представлятиме нашу країну на міжнародних змаганнях у Торонто  (Канада).

Черкащину на змаганнях представляли троє спортсменів: Артем Лукашук – у легкій атлетиці, Олег Остапенко – у стрільбі з лука, Віталій Степаненко – у велоспорті, стрільбі з лука, Вадим Мазніченко – у легкій атлетиці та веслуванні на тренажерах.

За результатами змагань Артем Лукашук здобув золото на дистанції 100 метрів, Віталій Степаненко здобув срібло у велоспорті, а  Вадим Мазіченко виборов одразу дві бронзові нагороди з бігу на дистанції 100 метрів та у веслуванні на тренажерах.

«Invictus Games», або «Ігри нескорених» – це міжнародні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку. Цього року міжнародні Ігри Нескорених пройдуть вже втретє, Україна ж свою збірну представлятиме вперше. Ці змагання – одна з важливих ініціатив в галузі реабілітації учасників АТО, що отримали серйозні поранення, захищаючи свою державу.

Про це інформує сайт Чемпіон

[Not a valid template]