Боксерка Тетяна Довгаль визначена кращою спортсменкою листопада на Черкащині-2022

Традиційне відзначення кращих спортсменів відбувається на Черкащині щомісяця. У листопаді на перемогу претендували два кандидати: боксерка Тетяна Довгаль та гімнаст Ілля Ковтун, які здобули вагомі результати на міжнародних змаганнях.
Експертна комісія при відділенні НОК України в Черкаській області голосуванням визначила переможця. Кращою спортсменкою листопада 2022 року на Черкащині стала Тетяна Довгаль. Боксерку та її тренера олімпійський осередок відзначить грошовою премією.

Майстер спорту України міжнародного класу Тетяна Довгаль упродовж 14-26 листопада брала участь у чемпіонаті світу серед молоді з боксу серед жінок в Іспанії. Спортсменка виборола друге місце та стала віцечемпіонкою світу. Змагалася Тетяна у ваговій категорії 60 кг. Тренує її Ілля Дубовий.
Заслужений майстер спорту України Ілля Ковтун став учасником чемпіонату з гімнастики спортивної, що відбувся в м. Ліверпуль (Велика Британія) з 29 жовтня до 6 листопада. Спортсмен посів сьоме місце з багатоборства та став дев’ятим на брусах. Тренує гімнаста Ірина Надюк.