Черкаські “лелеченята” посіли перше місце у конкурсі “Презентація команди” на всеукраїнських змаганнях

Всеукраїнський фінал проекту Національного олімпійського комітету України «Олімпійське лелеченя» вже зібрав учасників зі всієї України в «Артеку» в Пущі-Водиці. Команда Черкаської школи № 28 представляє Черкащину на змаганнях. 12 найспортивніших та найактивніших учнів з Черкас беруть активну участь у змаганнях. Підтримує їх представник відділення НОК України в Черкаській області Андрій Мігукін. Загалом у змаганнях беруть участь 25 команд з різних регіонів України.
«Сьогодні тут перед нами стоять найкращі з найкращих, адже кожен з вас подолав великий та складний шлях до фіналу. Переконаний, що після закінчення свята у вас залишиться багато емоцій та яскравих вражень, якими ви зможете поділитися з друзями, розказавши, що бути спортивним та активним – дуже круто! Віримо, що за певний час побачимо ваші спортивні успіхи на Юнацьких Олімпійських іграх, а пізніше – й на дорослих стартах. Успіху та спортивної наснаги!» – побажав «лелеченятам» Сергій Бубка.
Черкаські «лелеченята» в перший змагальний день виступили дуже вдало і вибороли перше місце серед усіх команд у конкурсі «Презентація». Вони продемонстрували креативність, оригінальність та командний дух у конкурсі презентацій команд. Вітаємо!