Черкаські спортсмени підтримали акцію #WhiteCard з дому

З нагоди відзначення Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру, який весь світ відзначає 6 квітня, спортсмени всього світу мали можливість долучитися до ініціативи #WhiteCard з дому. Спортсмени Черкащини також активно долучилися до акції та підіймали «білі картки» на знак підтримки спорту, миру і спокою в Україні та світі. Вони викладали свої фото із білою карткою в руках, аби нагадати всім українцям про значення спорту в житті та заради спокою у світі.
Зокрема до акції долучився срібний призер Олімпійських ігор-2016 зі стрільби кульової Сергій Куліш, чемпіон України з велоспорту Віталій Новаковський, майстер спорту України міжнародного класу, член збірної команди України з фехтування Олена Прокуда, бронзова призерка чемпіонату Європи з фехтування, черкащанка Діана Залевська.
Фото учасників акції позначені хештегом #WhiteCard.
Нагадаємо, Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру був започаткований у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом. Україна щороку активно долучається до відзначення цього свята, розуміючи, що спорт має унікальну силу для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. Численна кількість спортсменів України встигли показати білу картку на знак миру та спокою в світі.