У Красенівці вшанували пам’ять легендарного борця Іван Піддубного

Цьогоріч за традицією в серпні в селі Красенівка на Чорнобаївщині мало відбутися масштабне Всеукраїнське свято богатирської сили та турнір з греко-римської боротьби на призи пам’ятi Івана Піддубного під патронатом НОК України. Цей захід багато років поспіль збирає спортсменів та звичайних жителів, аби позмагатися, розважитися та згадати про непереможного та всесильного, нескореного та легендарного, неперевершеного українського богатиря Івана Максимовича Піддубного.
Проте в умовах широкомасштабної війни на батьківщині борця все минуло без урочистостей та розваг – біля пам’ятника місцеві мешканці та представники спортивної спільноти вшанували пам’ять видатного земляка, який гідно ніс спортивну славу, прославляючи країну далеко за її межами.
Нагадаємо, минулий 2021 рік був присвячений саме Івану Піддубному – 8 жовтня 2021 року Україна та світ відзначали 150-ту річницю від його дня народження.
Іван Піддубний – український спортсмен-борець. Шестиразовий чемпіон світу з вільної боротьби, став символом непереможної сили, блискучої майстерності і техніки, благородного духу і козацької звитяги. Він відрізнявся від інших майстрів боротьби не тільки винятковою силою, але й витривалістю. Іван Піддубний 25 років поспіль залишався непереможним борцем у світі.