Черкаські триатлоністи здобули «золото» чемпіонату України

В Житомирі відбувся чемпіонат України з триатлону серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, СДЮШОР, клубів та ОШВСМ. Понад 200 учасників зі Львова, Житомира, Харкова, Запоріжжя, Черкас, Дніпропетровська, Полтави, Одеси, Києва, Донецька різних вікових категорій змагалися за перемогу.

В змаганнях в естафетах чоловіча команда в складі Віктора Земцева, Олександра Рожкова, Олексія Сюткіна завоювала «золото». В змаганнях серед ДЮСШ черкаські триатлоністиздобули друге місце Команда кадеток за участю Вероніки Пащиної, Каті Мережко, Ксенії Корнієнко посіли третю сходинку. Олексій Сюткін виборов перше місце серед інших спортсменів за загальною кількістю балів.

Президент Федерації триатлону України Андрій Більда відвідав змагання в останній день своєї військової відпустки.

«Змагання з триатлону щорічно збирають спортсменів зі всієї України, найприємніше, що цього року на п’єдесталі були й представники Донецька, – ділиться враженнями Андрій Більда. – Мав нагоду познайомитись із міським головою Житомира Сергієм Сухомлином. Обговорили як загальнодержавні справи, так і питання розбудови інфраструктури для занять триатлоном у Житомирі».

Влітку вже Черкаси мають приймати чемпіонат України з акватлону.